Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus

Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskuksessa toteutetaan tutkimushankkeita, joissa lähestytään toimintakykyä, hyvinvointia ja terveyttä uusista näkökulmista. Keskus tukee työikäisten arjessa selviytymistä, työelämään pääsemistä ja siellä pysymistä sekä osallisuuden kokemuksen vahvistamista. Tutkimuskeskus vaikuttaa omalla toiminnallaan Satakunnan työvoiman riittävyyden ja hyvinvoinnin haasteisiin.

Satakunnassa toimintakykyisimmät työikäiset.

Ajankohtaista

Ruoka vaikuttaa – uutta luettavaa ravitsemuksesta ja toimintakyvystä 🍽️

Kirjoittajasta

Miten ruoka vaikuttaa mieleen, jaksamiseen ja työkykyyn? Johtopäätökset eivät ole mustavalkoisia – mutta tutkimuksen kautta saamme vinkkejä, ymmärrystä ja uusia näkökulmia arkisiin valintoihin.

Ruoka & mieli sekä Ravitsemus & työ artikkelisarjat avaavat tuoreita näkökulmia siihen, miten ravitsemus tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja arjen toimintakykyä.

Artikkelien kirjoittaja Emma Järvensivu on ravitsemustieteen opiskelija Helsingin yliopistossa. Hän työskenteli SAMKissa RAVI- ja Mind Nutrition -hankkeiden työharjoittelijana, joissa syntyivät myös nämä artikkelit.

Emma Järvensivu poseeraa iloisesti luonnossa.